Lacoste

 

Rene Lacoste er tennislegenden som revolusjonerte tennistøy og etablerte et av nåtidens mest kjente merkenavn. Rene Lacoste lagde verdens første pique i 1927 da han designet en egen skjorte i et lett strikket tøy med ribbet krage og korte armer, til bruk på tennisbanen.

I dag er Lacoste kjent for kvalitet og komfort, og er en av verdens hurtigst voksende merkevarer med mer enn 1200 egne butikker i 120 land. Oppskriften på suksess er den kjente Lacoste piquéen, som danner basen i alle kolleksjonene.

Lacoste er et globalt merkenavn som i dag består av en total kolleksjon for herre, dame, og barn. De ulike kolleksjonene gjenspeiler en avslappet eleganse av høy kvalitet, der det trendy og moderne møter det klassiske og retro.

Lacoste kan tilby et stort utvalg pique, med totalt 40 ulike farger, i både classic, slim fit, bomull og stretch. Merket er kjent for meget god kvalitet på alle plagg. Øistein Gulbrandsen har siden 1988 vært den eneste distributøren av Lacoste klær i Norge.

Lacoste støtter Responsible Sourcing Network og Campaign Cotton Pledge som kjemper mot tvangsarbeid og barnearbeid i bomullsfelt.

Fler

Merker

Adresse

Maridalsveien 87
0461, Oslo

Org.nr: 

961 336 716

Kontakt

Mail: Gulbrandsen@lacoste.no
Telefon: 23 00 17 70